Što su perike? Perike su umjetne kose koje se danas često koriste za postizanje privlačnog i ženstvenog izgleda. Perike se danas mogu naći u različitim bojama i dužinama te se mogu prilagoditi individualnim potrebama.

Perike su vrsta ljudskih umjetnih kose koja se postavlja na glavu da bi se postigao željeni izgled. One se obično izrađuju od sintetičke ili prirodne kose i dolaze u različitim stilovima, bojama i veličinama.

Klasična perika

Klasična perika je tradicionalni stil koji se obično sastoji od ravnih, ravnog ili valovitog kroja. Obično je dužine do ramena i ima oblik slova ‘A’. Ovaj stil perike često se nosi sa strane i uzdignutim gornjim dijelom. Perike su dostupne u raznim bojama i širinama, pa tako svatko može pronaći idealan stil za sebe.

Bob

Bob je jedan od najpopularnijih vrsta perike. Može biti ravna ili valovita, ali uglavnom se sastoji od vrlo kratkih niti koje se protežu do ramena ili malo ispod njega. Ova vrsta perike odlično pristaje ženama svih oblika lica jer joj daju moderni izgled.

Kaskada

Kaskada je druga popularna vrsta perike koja se sastoji od dugih, valovitih niti koje padaju prema licu. Ovaj stil savršeno bi pristajao osobama sa ovalnim ili okruglim licem jer joj daje prirodni volumen i dodatnu teksturu. Također možete ga nositi bilo prema naprijed ili prema natrag ako želite promijeniti izgled vaše frizure.

Pixie

Pixie je još jedan moderni stil perike koji pruža elegantan i sofisticiran izgled. Nježno se protežu do ramena i puno je kraća od boba. Dobar je za one sa tankim licem jer im daje volumen na mjestima gdje mu to treba. Također možete ga često promijeniti ako želite brzo promijeniti svoju frizuru.

See also  Što je dolce gabbana parfem

Portal

Position

Nadam se da je ovaj tekst bio koristan i da ste uživali čitajući ga.

Ako želite još slobodno pogledajte sve moje članke na ovom portalu.

Ako mene želite upoznati pogledajte više ovdje.

Sadržaj objavljen i dostupan putem ovim internetskih stranica isključivo je informativnog karaktera i pribavljen iz jvnih izvora, bez ikakvog jamstva, bilo koje vrste, izričitog ili prešutnog, da je isti točan, pravodoban, potpun i/ili prikladan za neku određenu svrhu ili određeni način korištenja. Navedeni sadržaj Korisnik koristi isključivo na vlastitu odgovornost i vlasnik ove stranice se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem ili interpretacijom istog. Objavljeni sadržaj i informacije ni u kom smislu ne predstavljaju ponudu ili poziv na stavljanje ponude za trgovanje ili bilo koju drugu transakciju u vezi s objavljenim sadržajem i informacijama.

Portal Informer

Portal za informiranje na jednom mjestu

Psihologija

Što je trajna šminka usana

Što je trajna šminka usana? Trajna šminka usana je postupak tijekom kojeg se stručnjaci za ukrasnu kozmetiku služe pigmentiranjem pomoću mikroigle da bi trajno ucrtali boju na usne. Kako bi se postigla što bolja i dulji trajanje, pigment se uvodi duboko u slojeve kože...

read more

Što su tonici za lice

Tonici za lice su proizvodi koji se koriste za čišćenje lica i poboljšanje njegovog izgleda. Oni se obično koriste nakon što se lice prvo temeljito očisti. Tonici za lice imaju različite sastojke i učinke, od omekšavanja do umirivanja kože i poboljšanja njenog...

read more

0 Comments

Pin It on Pinterest

Shares
Share This