Što su puntino cipele

by Jun 8, 2023Odjeća0 comments

Puntino cipele su vrsta čizama koje su nastale u dalmatinskom gradu Splitu. Ove obuće se smatra veoma tradicionalnom, jer se već više od stoljeća često nosi u Splitu i okolnim dijelovima Hrvatske. Cipele imaju jedinstven izgled, obično sa uskim držačima i širokom petom. Također sadrže puntoane, koji su dekorativni detalji od tanke kožice ili kombinacija kože i metalnih zrnaca za dodatnu teksturu.

Puntin cipele su tradicionalni tip klasičnih talijanskih muških cipela izrađenih od kože. Ove cipele poznate su po svojoj elegantnoj silueti, a nose se uglavnom za posebne prigode. Karakterističan oblik je usko prianjanje oko pete i šire gornje dijelove, koji se završava uskim nosovima. Puntin uzorkovanje na gornjem dijelu cipela dodaje još više elegancije.

Kupnja štoperica

Kupnja štoperica je vrlo važan korak u ostvarivanju točnog vremena. Za one koji misle da će im biti potrebne dodatne funkcije, postoje mnoge mogućnosti na tržištu. Postoje različite vrste štoperica, od jednostavnih analognih modela do digitalnih modela s višestrukim funkcijama. Različite vrste štoperica nude različite funkcije, uključujući alarm, stopwatch, datum i tako dalje. Kupci trebaju istražiti svoje potrebe i pregledati dostupne opcije prije nego donesu odluku o kupovini.

Cijene variraju ovisno o kvaliteti i funkcionalnosti proizvoda. Uobičajeno su skuplji digitalni modeli s višestrukim funkcijama nego jednostavni analogni modeli. Obično se cijene kreću od nekoliko desetaka do nekoliko stotina kn. U pojedinim slučajevima mogu biti skuplji zbog dodatnih značajki ili poboljšanih materijala za izradu satova.

See also  Što su boudoir haljine

Portal

Position

Nadam se da je ovaj tekst bio koristan i da ste uživali čitajući ga.

Ako želite još slobodno pogledajte sve moje članke na ovom portalu.

Ako mene želite upoznati pogledajte više ovdje.

Sadržaj objavljen i dostupan putem ovim internetskih stranica isključivo je informativnog karaktera i pribavljen iz jvnih izvora, bez ikakvog jamstva, bilo koje vrste, izričitog ili prešutnog, da je isti točan, pravodoban, potpun i/ili prikladan za neku određenu svrhu ili određeni način korištenja. Navedeni sadržaj Korisnik koristi isključivo na vlastitu odgovornost i vlasnik ove stranice se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem ili interpretacijom istog. Objavljeni sadržaj i informacije ni u kom smislu ne predstavljaju ponudu ili poziv na stavljanje ponude za trgovanje ili bilo koju drugu transakciju u vezi s objavljenim sadržajem i informacijama.

Portal Informer

Portal za informiranje na jednom mjestu

Psihologija

Što su ugg čizme

Ugg čizme su vrsta obuće koja se sastoji od lisnatog ovčjeg krzna i izrađena je za toplinsku izolaciju i udobnost. Ugg čizme poznate su po svojoj mekoći, a one se mogu nositi u svim godišnjim dobima.Razlika između Ugg-a i drugih čizama Ugg-ovi su popularni zbog svoje...

read more

Što su štikle za djecu

Štikle su cipelice za djecu koje se nosaju s odjevnim kombinacijama i odjevnim predmetima. Štikle su dizajnirane da pruže udobnost i sigurnost pri hodanju. Popularne su među djecom svih dobi, jer nude udobnost, stil i zaštitu potrebnu za rastući nogomet.

read more

0 Comments

Pin It on Pinterest

Shares
Share This