Što je paypal kartica

by May 13, 2023Internet0 comments

Što je PayPal kartica? PayPal kartica je MasterCard prepoznata u Hrvatskoj koja se može koristiti za online plaćanja i za kupnju stvari u trgovinama. Kartica je dostupna svim korisnicima PayPal-a u Hrvatskoj te vam omogućuje brzu i jednostavnu način plaćanja.

PayPal Kartica je Mastercard debetna kartica koja dolazi uz račun za PayPal. Omogućuje vam da uklanjate novac iz vašeg PayPal računa i da ga koristite na prodajnim mjestima, online ili na bankomatima. Također ima i neke dodatne funkcije poput mogućnosti plaćanja putem mobitela, kao i usluga zaštite od potrošača.

Kako funkcionira PayPal Kartica?

PayPal kartica omogućuje svojim korisnicima da brzo i lako plaćaju svoje račune putem jednostavnih transakcija. PayPal kartica je debitna kartica koja se može koristiti za plaćanje maloprodajnih i online računa u bilo kojoj trgovini koja prihvaća Mastercard. Karte mogu biti fizičke, virtualne ili oboje, ovisno o tome što želite.

Kako bi se stvorila PayPal Kartica, prvo trebate imati aktivni PayPal račun. Nakon što se registrirate i odaberete opciju dodavanja kartice, moći ćete pristupiti aplikaciji na web stranici i pronaći izbornik s ponudama za dodavanje nove kartice. Kad odaberete vrstu kartice (fizičku ili virtualnu), popunite potrebne informacije te ćete dobiti potvrdni e-mail o uspješnom stvaranju računa.

Nakon što ste uspješno dodali svoju PayPal Karticu na vaš PayPal račun, možete je početi koristiti za plaćanja u trgovinama diljem svijeta. Da biste platili online, morate samo unijeti detalje vaše PayPal kartice (broj i datum isteka) na stranici za doniranja ili plaćanje. Ako želite platiti u maloprodaji, možete jednostavno iskoristiti Mastercard logo na vašoj fizičkoj kartici i obaviti transakciju u nekoliko sekundi.

See also  Što je darknet

Svi vaši troškovi bit će automatski obrađeni sa strane vašeg PayPala tako da ne morate brinuti o tome da li ste uplatili dovoljno novca ili ne jer će PayPay automatski preuzeti novac s vašeg računa u slučaju nedostatka istog na vašoj PayPal kartici. Također možete provjeriti stanje na svom računu putem web stranice PayPala bilo gdje i bilo kada.

PayPal Karticom također možete ostvariti povlaštene pogodnosti te uživati u popustima od niza partnera PayPala diljem svijeta – od hotela do restorana – pa čak i dobiti besplatne nagrade! Sve to dolazi bez skrivenih troškova ili dodatnih naknada pa je to idealna opcija za one koji traže sigurno i jednostavno plaćanje bez obzira gdje se nalaze!

Prednosti PayPal Kartice

PayPal kartica je vrlo korisna za brzu i jednostavnu online kupovinu. Omogućuje maksimalnu sigurnost, uštedu vremena i olakšava transakcije. Može se koristiti za plaćanje u maloprodajnim trgovinama, preko interneta, putem mobilnih aplikacija ili neposredno s računa u PayPalu. Sve što treba je povezati svoju PayPal karticu s računom u PayPalu. Omogućava vam da prebacite novac izravno na vaš bankovni račun po vašem nalogu. Pomoću nje možete naručiti robu ili usluge od bilo kojeg prodavatelja koji prihvaća PayPal. Osim toga, primit ćete e-mail obavijest kada se ostvare transakcije i pružit će vam mogućnost da pratite svoj račun i financijske transakcije putem aplikacije za mobilne uređaje.

PayPal Kartica također ima neke posebne prednosti poput bonus bodova za određene trgovce i promocijski bonusi za odabrane proizvode. Imate pristup ograničenim ponudama na trgovinama gdje možete iskoristiti svoj bonus bod. Također dobivate popust na određene troškove poput naknade za pozive u inozemstvu ili troškove prijenosa novca između PayPal računa. Postoji mogućnost da se osigurate protiv gubitka novca prilikom plaćanja putem PayPala, pa je stoga potrebno da se posvetite uslugama sigurnosnih servisa i osiguranju dugoročnih transakcija.

See also  Što je online zarada

Konačno, prednosti PayPal Kartice su enormne jer omogućavaju brze, jednostavne i sigurne transakcije novca bez potrebe da se otkriva osobna informacija ili financijska informacija prodavačima putem interneta ili osobnih transakcija u dućanima.

Gdje se može koristiti PayPal Kartica?

PayPal Kartica se može koristiti na online trgovinama, u dućanima, na benzinskim crpkama i na drugim mjestima gdje se prihvaća MasterCard. Možete je koristiti za plaćanje računa putem interneta, te također za plaćanje stvari u dućanu putem blizinske isplate ili debitnim transakcijama. Kartica također omogućuje beskontakno plaćanje određenih proizvoda, što znači da je ne morate koristiti ili čak vidjeti prodavaču u dućanu. To olakšava brzo plaćanje malih računa, posebno ako ste u žurbi.

PayPal Karticu također možete koristiti za prebacivanje novca s jedne osobe na drugu. To vam omogućava da pošaljete novac drugoj osobi bez fizičkog prebacivanja novca. Jednostavno ćete upisati podatke o tom računu i odmah će biti poslan novac. To je jednostavan i siguran način prebacivanja novca sa strane.

Konačno, PayPal Kartica omogućuje vam da platite račune automatski putem internet bankarstva ili aplikacije mobilnog telefona. Ovo je posebno korisno ako nemate pristup bankovnom računu i želite platiti svoje račune bez puno poteškoća.

Razlika između PayPal Kartice i obične kartice

PayPal Kartica je vrsta kreditne kartice koja se može koristiti za plaćanje online i offline. Može se iskoristiti za plaćanje u trgovinama, stvaranje računa i plaćanje računa. Korisniku omogućava da pristupi PayPal računu svojim financijskim sredstvima bez potrebe za isplatama ili bankovnim računom. Paypal Kartica je na Visa ili Mastercard platformi, pa se može koristiti u stotinama tisuća trgovina diljem svijeta. Također se može iskoristiti za prebacivanje novca na drugi PayPal račun.

See also  Što je vatro zid

Obična kartica je također kreditna, debetna ili prepaid kartica koja se može iskoristiti u trgovinama i online. Obične kartice ne mogu se direktno povezati s PayPal računom, već će trebati postojeći bankovni račun ili debetnu / kreditnu karticu da bi se pridružio PayPal računu. Obične kartice mogu biti odobrene od strane neke banke, ali nisu direktno vezane uz PayPal ovlašteniku ili platformu. Obične prepaid kartice mogu biti vezane uz neke druge platforme poput American Express-a, ali nisu povezane s PayPal-om.

Koliko košta PayPal Kartica?

PayPal kartica je debitna kartica koja vam omogućuje da brzo i sigurno plaćate svoje transakcije u stvarnom vremenu. Koristite je da biste prebacili novac iz svojeg PayPal računa u svoj bankovni račun, ili obrnuto. Kartica također možete koristiti za brzo plaćanje online ili na mjestima gdje je debitna kartica prihvaćena.

Cijena Paypal kartice ovisi o vašem području, ali uglavnom se radi o niskoj naknadi od jednog do tri dolara za otvaranje računa. Također postoje i troškovi za mjesečne naknade ako se odlučite za plan premium usluge.

Portal

Position

Nadam se da je ovaj tekst bio koristan i da ste uživali čitajući ga.

Ako želite još slobodno pogledajte sve moje članke na ovom portalu.

Ako mene želite upoznati pogledajte više ovdje.

Sadržaj objavljen i dostupan putem ovim internetskih stranica isključivo je informativnog karaktera i pribavljen iz jvnih izvora, bez ikakvog jamstva, bilo koje vrste, izričitog ili prešutnog, da je isti točan, pravodoban, potpun i/ili prikladan za neku određenu svrhu ili određeni način korištenja. Navedeni sadržaj Korisnik koristi isključivo na vlastitu odgovornost i vlasnik ove stranice se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem ili interpretacijom istog. Objavljeni sadržaj i informacije ni u kom smislu ne predstavljaju ponudu ili poziv na stavljanje ponude za trgovanje ili bilo koju drugu transakciju u vezi s objavljenim sadržajem i informacijama.

Portal Informer

Portal za informiranje na jednom mjestu

Psihologija

Što je webinar

Webinar je vrsta online seminara koji se sastoji od prezentacija i diskusija uživo. Koristi se za promociju proizvoda, edukaciju i razmjenu informacija između ljudi širom svijeta. Webinar pruža voditeljima mogućnost da povežu publiku, dijele sadržaj i odgovaraju na...

read more

Što je web hosting

Web hosting je usluga koja omogućuje postavljanje web stranica na internet. To se obično obavlja kroz dodjeljivanje prostora i resursa na poslužitelju za pohranu podataka i aplikacija koje čine web stranicu. Web hosting također osigurava veze između računala i...

read more

0 Comments

Pin It on Pinterest

Shares
Share This