Što je playstation plus

by May 13, 2023Internet0 comments

PlayStation Plus je mjesečni pretplatnički servis za Sonyovu PlayStation konzolu. Omogućuje igračima da pristupe ekskluzivnim sadržajima, poput dodataka za igre, online multiplayer igranja, povlaštenih cijena i opcije preuzimanja.

PlayStation Plus je Sonyjev mjesečni pretplatnički servis za PlayStation Network koji omogućava pristup online igranju, smanjenim cijenama i ekskluzivnim ponudama. Također nudi besplatne igre svakog mjeseca, poput PS4, PS3 i PS Vita igara.

Kako funkcionira PlayStation Plus?

PlayStation Plus daje igračima pristup ekskluzivnim ponudama i sadržaju, kao što su igre, snižene cijene i multiplayer. PlayStation Plus također omogućuje igračima da dijele svoje trofeje, spajaju se na druge igrače u multiplayer modu i čuvaju svoje save datoteke online. Za pristup ovim značajkama potrebno je plaćanje mjesečne ili godišnje članarine za PlayStation Plus. Playstation Plus članovi mogu također dobiti pristup ekskluzivnim temama za konzolu te mogu preuzeti mjesečni besplatni sadržaj poput novih igara ili besplatnih add-on sadržaja. Svaki mjesec PlayStation Plus članovi dobivaju nove ponude za popuste, promocijske kodove i ograničene ponude za svoju konzolu.

Uz to, Playstation Plus članovi mogu birati međusobno igrati s drugim igračima na druge platforme uključenim u cross-play. To omogućava da se igrate s prijateljima bez obzira na platformu koja im je dostupna. Također možete pregledati statistike i postignuto napredovanje u igrama te postaviti nove ciljeve za budućnost. Za one koji žele još više od svog Playstation iskustva, Playstation Plus nudi različite opcije poput nadogradnji hardvera ili dodatnih aplikacija za skladištenje podataka na internet stranicama trećih strana.

PlayStation Plus predstavlja veliku vrijednost za one koji žele nastaviti nadograditi svoju konzolsku iskustvu te stvoriti vezu sa ostalim igračima u cijelom svijetu.

See also  Što su mobiteli huawei

Prednosti PlayStation Plusa

PlayStation Plus je napredna usluga pretplate za PlayStation Network, koja pruža svojim članovima mnoštvo prednosti. Najveća prednost je pristup novim igrama u svakom mjesecu, kao i popusti na odabrane igre i add-onove. Osim toga, PlayStation Plus nudi ekskluzivne teme za PlayStation 4 i pristup multiplayer igrama. Članovi također mogu dobiti dodatne bonus bodove te brze preuzimanje odabranih igara.

Također, članovima su dostupne posebne ponude za nove i postojeće naslove, a korisnici mogu dobiti besplatne probne verzije najnovijih igara uz opciju nadogradnje na punu verziju. PlayStation Plus članovi također imaju pristup beta verzijama novih igara i mogu se prijaviti na različite natjecanja kako bi osvojili nagrade.

PlayStation Plus nudi svojim članovima još nekoliko značajnih prednosti, uključujući 10 GB besplatnog pohrane prostora za datoteke online koje se mogu preuzeti s web stranice PlayStation Store-a. Također, članovi imaju pravo na besplatno automatsko ažuriranje softvera za svoje PS4 uređaje. Konačno, postoji opcija pregledavanja popisa prethodnih naslova koji su se bili dostupni putem usluge pretplate te opcija povrata popusta ako se neki naslov ne želi više nastaviti preuzimati.

Kako se pretplatiti na PlayStation Plus?

Pretplata na PlayStation Plus je jednostavan proces. Prvo, potrebno je imati PlayStation Network račun. Ako već nemate račun, prvo ćete ga trebati stvoriti. Nakon što ste se registrirali, možete se prijaviti u svoj račun i odabrati pretplatu PlayStation Plus. Prije nego što započnete s pretplatom, morat ćete odabrati trajanje pretplate i plaćanje. Možete odabrati između 1 mjesec, 3 mjeseca ili 12 mjeseci. Također možete odabrati da li ćete platiti kreditnom karticom ili putem ostalih metoda plaćanja koje nude vaši lokalni operateri. Nakon što to učinite, možete započeti s pretplatom i uživati u pogodnostima koje donosi PlayStation Plus.

See also  Što je facebook aplikacija

PlayStation Plus nudi veliki broj prednosti poput pristupa ekskluzivnim igrama i popustima na cijenu igara te besplatnih tema i avatara za vaš PlayStation račun. Također možete iskoristiti online multiplayer za igre poput Call of Duty-a ili Grand Theft Auta te još mnogo toga, a svi ovi sadržaji su dostupni samo zahvaljujući pretplati na PlayStation Plus servis.

PlayStation Plus

PlayStation Plus je mjesečni pretplatnički servis za Sonyovu konzolu PlayStation 4. Pretplata vam omogućuje pristup kolekciji besplatnih igara i mnoštvo drugih pogodnosti. PlayStation Plus nudi nekoliko različitih vrsta sadržaja i usluga koje će igračima pružiti najbolje iskustvo za igranje.

Najvažniji aspekt PlayStation Plusa je dostupnost mjesečne kolekcije odabranih besplatnih igara. Dostupne su uglavnom novije igre, a popis se često mijenja. Kao pretplatnik možete preuzeti pet odabranih igara svaki mjesec, a sve dok ostane aktivna pretplata, možete igrati sve te igre.

Osim toga, posjedujući pretplatu na PlayStation Plus, dobivate pristup ekskluzivnim popustima na digitalne proizvode za PlayStation 4. Također ćete imati pristup posebnim beta verzijama naslova za PlayStation 4, kao i mogućnost dijeljenja save datoteka između računala i mobilnih uređaja s operacijskim sustavom Android.

Na PS4 uređajima također možete natjerati da se automatski nadograđuju vaše igre tako da se ne morate brinuti o ručnom preuzimanju nadogradnji svaki put kada se pojavi nova verzija igre. Također postoji mogućnost online multiplayer gaminga – bez potrebe da platite dodatan trošak za online multiplayer gaming na PS4-u svojoj pretplati na PS Plus.

S obzirom na to da PS Plus nudi puno različitih usluga i prednosti, svaki PlayStation fan bi trebao razmotriti pretplatu na uslugu da bi dobio najviše od svog iskustva s Playstation 4-om.

See also  Što je kriptovalute vrijednost

Cijena PlayStation Plusa

Cijena PlayStation Plusa je 12,99 eura za jednu godinu. Postoji opcija za tri mjeseca koja košta 4,99 eura. U cijenu uključene su sve prednosti koje nudi PlayStation Plus, uključujući i pristup online igrama na PS4, kao i mjesečne igre koje se besplatno preuzimaju. Također možete pristupiti posebnim popustima na trgovinama PlayStation Store-a. Štoviše, postoje dodatne pogodnosti poput ekskluzivnih beta verzija igara te online okupljanja sa drugim igračima.

Korištenje PlayStation Plusa sada omogućava multiplayer na većini igara za PS4, tako da možete igrati s prijateljima iz cijelog svijeta bez da ikada napustite svoj dnevni boravak. Osim toga, postoji mogućnost preuzimanja cloud save datoteka kako bi se osigurali vaši napretci u igrama i možete nastaviti gdje ste stali bez obzira gdje se nalazite.

Ako imate više računa na jednoj PS4 konzoli, tada ćete morati napraviti dodatnu godišnju pretplatu za svaki od njih ako želite da budu povezani s PS Plusom. Isto vrijedi i ako imate više računa s PlayStationom i želite da se povežete s PS Plusom; svaki od tih računa će morati imati samostalnu pretplatu.

Portal

Position

Nadam se da je ovaj tekst bio koristan i da ste uživali čitajući ga.

Ako želite još slobodno pogledajte sve moje članke na ovom portalu.

Ako mene želite upoznati pogledajte više ovdje.

Sadržaj objavljen i dostupan putem ovim internetskih stranica isključivo je informativnog karaktera i pribavljen iz jvnih izvora, bez ikakvog jamstva, bilo koje vrste, izričitog ili prešutnog, da je isti točan, pravodoban, potpun i/ili prikladan za neku određenu svrhu ili određeni način korištenja. Navedeni sadržaj Korisnik koristi isključivo na vlastitu odgovornost i vlasnik ove stranice se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem ili interpretacijom istog. Objavljeni sadržaj i informacije ni u kom smislu ne predstavljaju ponudu ili poziv na stavljanje ponude za trgovanje ili bilo koju drugu transakciju u vezi s objavljenim sadržajem i informacijama.

Portal Informer

Portal za informiranje na jednom mjestu

Psihologija

Što je webinar

Webinar je vrsta online seminara koji se sastoji od prezentacija i diskusija uživo. Koristi se za promociju proizvoda, edukaciju i razmjenu informacija između ljudi širom svijeta. Webinar pruža voditeljima mogućnost da povežu publiku, dijele sadržaj i odgovaraju na...

read more

Što je web hosting

Web hosting je usluga koja omogućuje postavljanje web stranica na internet. To se obično obavlja kroz dodjeljivanje prostora i resursa na poslužitelju za pohranu podataka i aplikacija koje čine web stranicu. Web hosting također osigurava veze između računala i...

read more

0 Comments

Pin It on Pinterest

Shares
Share This