Što je PlanRadar? PlanRadar je napredna softverska platforma za upravljanje i praćenje graditeljskih projekata. Softver nudi alate potrebne da se učinkovito upravlja, prikuplja i upravlja podacima, analizira podatke i osigurava usklađenost sa zakonodavstvom. PlanRadar je dizajniran da olakša povezivanje graditeljskih timova, kao i obrađuje potrebne dokumente u vezi sa projektom.

PlanRadar je softverska aplikacija koja pruža alate za planiranje, izvođenje i praćenje radova u građevinskom sektoru. Osigurava jednostavnu i brzu evidenciju o razvoju radova, što smanjuje vrijeme potrebno za izvještavanje i omogućava pojednostavljeno praćenje postupka izgradnje.

Kako PlanRadar radi?

PlanRadar je softverski alat za kontrolu i dokumentaciju graditeljskih projekata. Alat omogućuje graditeljima da svoje projekte snimaju, dokumentiraju i praćenju kako bi se uspješno izvršili. Osnovne funkcije PlanRadara uključuju upravljanje fotografijama, planovima i bilješkama za zadatke u tijeku, arhiviranje i daljnji pregled.

PlanRadar je dizajniran da bude jednostavan za korištenje te omogućava graditeljima da vrlo lako unose podatke o svojim projektima. Možete unijeti fotografije, planove ili bilješke o zadacima u tijeku te ih sinhronizirati s vašim mobilnim uređajem. Također možete unositi bilješke o problemima s kojima ste se susreli na gradilištu te pratiti nastale probleme tako što ćete dodati bilješke ili fotografije.

PlanRadar vam također omogućava da arhivirate svoje podatke o projektima što vam olakšava brzi pristup informacijama o vašim projektima bez potrebe za ručnim traženjem po papirnatim dokumentima. Softver nudi mogućnost dijeljenja podataka međusobno između različitih sudionika na projektu, a često se koristi i za pregledivanje rezultata radova na terenu od strane inženjerstva ili drugih stručnih suradnika.

See also  Što je oksitocin

Vizualizacija podataka

PlanRadar nudi korisnicima moćnu alatku za vizualizaciju podataka. S PlanRadarom, korisnici mogu vidjeti svoje podatke u obliku grafikona i dijagrama, što olakšava analizu i donosi relevantne informacije na vidljiv način. To omogućuje korisnicima da brzo donose odluke, jer mogu vidjeti jasne i precizne informacije.

Automatizirano upravljanje

PlanRadar nudi mnoštvo alata za poboljšanje produktivnosti timova. Automatizirana funkcija upravljanja daje korisnicima mogućnost da postave ciljeve, stvore rasporede i prate napredak na projektima u realnom vremenu. To im omogućava da postignu maksimalnu produktivnost bez iscrpljujućeg trošenja vremena na manuelni rad.

Izvještavanje

PlanRadar omogućava korisnicima da pregledavaju izvještaje o projektima u bilo kojoj fazi procesa gradnje. Ovi izvještaji sadrže informacije o tome što je već postignuto, a što još treba postići, što pomaže korisnicima da lakše planiraju buduće projekte i izvedbu trenutnih projekata. Izvještaji također mogu biti iskorišteni za provjeravanje napretka radova i praćenja troškova materijala i troškova rada.

Koliko košta PlanRadar?

PlanRadar je prilagodljiv sustav za upravljanje projektima, koji nudi besplatnu probnu verziju za neograničeni broj projekata. U slučaju da imate više projekata, možete izabrati različite tarife. PlanRadar tarife se počinju od 30 € mjesečno po ugovoru o najmu (annual billing). To uključuje neograničen broj projekata i korisnika, a također nudi dodatne mogućnosti poput prijenosa podataka, sigurnosnih postavki i još mnogo toga. Ako želite još opcija, možete se odlučiti za napredne tarife koje vam omogućuju pristup više dodatnih funkcionalnosti poput obilježavanja problema, povezivanja s drugim sustavima i još mnogo toga.

PlanRadar također nudi posebne tarife za veće tvrtke i grupe korisnika. Također nudimo posebne cijene za obrazovne institucije i istraživačke organizacije. Za više informacija o našim tarifama posjetite našu web stranicu ili nas kontaktirajte putem e-pošte ili telefona.

See also  Što je kraljica noći

Kako se instalira PlanRadar?

PlanRadar je jednostavno za instalaciju. Prvi korak je preuzimanje softvera sa stranice www.planradar.com. Nakon toga, potrebno je pratiti upute za instalaciju koje će biti prikazane na ekranu tijekom postupka instalacije. Tijekom postupka potrebno je unijeti podatke iz licenčnog certifikata, ako se treba aktivirati posebna verzija softvera.
Nakon što se završi postupak instalacije, korisnik će biti spreman za uživanje u PlanRadar aplikaciji i moći će početi s njenim iskorištavanjem. Po želji, moguće je prilagoditi teme i postavke programa da bi se osiguralo da su prilagođene potrebama svakog korisnika.

Korištenje PlanRadar programa je jednostavno i intuicivno te će se svi novi korisnici brzo naviknuti na sučelje i funkcije programa. S obzirom da je PlanRadar dostupan na više platformi, moguće ga je preuzeti na Windows, Mac OS X i Android uređajima te ga nakon toga lako povezati s ostalim uređajima i mobilnim uređajima putem interneta.

Kako se koristi PlanRadar?

PlanRadar je web-aplikacija koja vam omogućuje da stvorite i upravljate projektima izgradnje i pohranite sve bitne informacije u jedinstvenoj digitalnoj bazi podataka. Aplikacija se može koristiti za snimanje fotografija, slanje obavijesti, proračunavanje cijena, praćenje radova i drugih zadataka vezanih uz izgradnju. U nastavku će se opisati postupak korištenja PlanRadara.

Korak 1: Pristupite web stranici

Prvi korak je pristupiti web stranici PlanRadara putem preglednika na računalu ili preko mobilne aplikacije dostupne na Apple App Store-u i Google Play tržištima. Nakon što se prijavite, možete odabrati željeni proizvod i pokrenuti ga.

Korak 2: Dodajte projekt

Nakon što ste odabrali proizvod, možete dodati novi projekt unosom neophodnih informacija poput naziva projekta, lokacije i datuma početka radova itd. Također možete dodati detalje o naručitelju (investitoru), osiguravatelju i drugim sudionicima u procesu izgradnje. Osim toga, također možete dodati fotografije terena s lokacijom koja će se koristiti za stvaranje grafičkog prikaza radova na terenu.

See also  Što je epilog

Korak 3: Dodajte zadatke

Nakon što ste dodali sve potrebne informacije o projektu, sljedeći korak je dodavanje zadataka. Možete dodati pozive na posao u obliku dokumenata te opisati potrebne materijale i alate za izvođenje radova te odrediti rokove isporuke materijala i razdoblja izvođenja posla. Također možete odrediti vrijeme provedeno na poslu te automatski proračunati vrijednost posla pomoću PlanRadara.

Korak 4: Slanje obavijesti

Nakon što ste unijeli sve informacije o zadatku, možete poslati obavijest putem e-pošte sudionicima u procesu izgradnje (investitorima, osiguravatelju itd.) Isto tako možete slati obavijesti natrag sudionicima radi ažuriranja statusa i postignutih rezultata radova te prikazivanja istih na grafičkom prikazu radova na terenu.

Portal

Position

Nadam se da je ovaj tekst bio koristan i da ste uživali čitajući ga.

Ako želite još slobodno pogledajte sve moje članke na ovom portalu.

Ako mene želite upoznati pogledajte više ovdje.

Sadržaj objavljen i dostupan putem ovim internetskih stranica isključivo je informativnog karaktera i pribavljen iz jvnih izvora, bez ikakvog jamstva, bilo koje vrste, izričitog ili prešutnog, da je isti točan, pravodoban, potpun i/ili prikladan za neku određenu svrhu ili određeni način korištenja. Navedeni sadržaj Korisnik koristi isključivo na vlastitu odgovornost i vlasnik ove stranice se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem ili interpretacijom istog. Objavljeni sadržaj i informacije ni u kom smislu ne predstavljaju ponudu ili poziv na stavljanje ponude za trgovanje ili bilo koju drugu transakciju u vezi s objavljenim sadržajem i informacijama.

Portal Informer

Portal za informiranje na jednom mjestu

Psihologija

Što je presoflex

Presoflex je inovativna tehnologija koja se koristi za proizvodnju elastičnih, izdržljivih i visokokvalitetnih materijala. Ova tehnologija kombinira postojeću tehnologiju s novim sastojcima i procesima da bi se dobili materijali sa izvanrednim svojstvima. Materijal je...

read more

Što je prekvalifikacija

Prekvalifikacija je proces obuke i edukacije koji se odnosi na promjenu kvalifikacija ili usmjeravanje prema drugom stručnom području. Prekvalifikacija pomaže ljudima da nadograde svoje postojeće vještine i stečeno znanje te da steknu nove kompetencije potrebne za...

read more

0 Comments

Pin It on Pinterest

Shares
Share This